E-Handel

Jobbar du med e-handel men behöver hjälp med att ta dig till nästa nivå? Oavsett om du vill utveckla en egen e-handel från grunden eller förbättra din befintliga butik kan vi hjälpa dig. Med en strategi som fungerar och använder kan du öka din trafik eller förbättra din konvertering.

Kontakta oss direkt om du vill veta mer och vi kan tillsammans komma fram till hur vi lyfter din e-handel. Vi har bred erfarenhet av e-handel men är främst specialiserade på B2C. Du kan även få hjälp med logistik, rapportering och underhåll av din e-handel. Plattformar som WooCommerce, Shopify och Episerver kan vi hantera utan problem. Om du har en annan plattform kan vi även hjälpa dig med den.

Vi vet hur man designar en bra och säljstark webbshop. Vilka element som får besökare att förvandlas till konsumenter. 

En tydlig landningssida med säljstarka argument skapar ett intresse. Enkel och tydlig struktur guidar dina potentiella kunder till erbjudanden och konkeret information.  

Vi har erfarenheter från webbshoppar med omsättningar på bland annat 40 Mkr. 

En stark landningssida som fångar kundens intresse kan vara avgörande i ett köpbeslut. Att följa upp med en strukturerad webbshop är minst lika viktigt. Detaljer som recensioner, tydliga bilder, liknande produkter m.m bidrar i allra högsta grad.

Det finns en mängd olika plattformar och moduler för att implementera en webshop och vi har erfarenheter från de flesta. 

Hör av er till oss så berättar vi mer!

 

Den som slutar bli bättre slutar också vara bra!

Tjänster

Vi erbjuder helthetslösningar med fokus på långsiktig hållbarhet. Vi är experter på digital kommunikation.

Webbdesign

Om ni behöver utveckla en befintlig hemsida eller skapa något helt nytt kan vi stötta er eller utföra arbete åt er.

SEO Optimering

De första 3 sökträffarna på Google får tillsammans över 61,5 % av all söktrafik. Med vår hjälp kan ni få en högre position.

E-Handel

Ska ni bygga E-handel eller i behov av strategisk hjälp? Vi har erfarenhet av E-handel som omsätter 35 Mkr!

Prenumerera!

Ta del av vårt nyhetsbrev och få notiser när nytt material blir tillgängligt