Webbdesign

Dags att uppdatera utseendet på din hemsida eller bara fixa en liten grej som strular? Då kan vi lösa det åt dig. Vi har genomfört allt från att utveckla en helt ny look och design för stora hemsidor med hundratals sidor, byggt helt nya hemsidor åt småföretagare till att fixa mindre problem som bara behöver lösas direkt.

Design handlar om att förmedla en känsla och tillit till dina besökare. Det innebär att först skapa förståelse för din målgrupp och därefter se vad de efterfrågar. Samtidigt måste den förmedla ditt varumärke, ta dina önskemål i beaktning och slutligen mixa dessa två områden för att skapa en ny plattform du kan vara stolt över som dessutom genererar effektiva resultat.

Idag är det viktigare än någonsin att ha en hemsida som är anpassad för alla typer av format. Antalet mobila besökare har ökat explosionsartat de senaste åren och kommer bara fortsätta. 

Vi skapar attraktiva och snygga hemsidor som fungerar på alla enheter och kombinerar det med funktionalitet och innehåll. På så vis säkerställer du företaget inte tappar besökare på grund av formatet.

Oavsett önskemål så ser vi till att infria dem och alla våra sidor är byggda med fokus på fem huvudområden:

  1. Konvertering
  2. SEO
  3. Snabba laddtider
  4. Säkerhet
  5. Responsiv

Den som slutar bli bättre slutar också vara bra!

Tjänster

Vi erbjuder helthetslösningar med fokus på långsiktig hållbarhet. Vi är experter på digital kommunikation.

Webbdesign

Om ni behöver utveckla en befintlig hemsida eller skapa något helt nytt kan vi stötta er eller utföra arbete åt er.

SEO Optimering

De första 3 sökträffarna på Google får tillsammans över 61,5 % av all söktrafik. Med vår hjälp kan ni få en högre position.

E-Handel

Ska ni bygga E-handel eller i behov av strategisk hjälp? Vi har erfarenhet av E-handel som omsätter 35 Mkr!

Prenumerera!

Ta del av vårt nyhetsbrev och få notiser när nytt material blir tillgängligt